Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Káposzta palánta - Brassica oleracea 'Duchy' tálcás

választék
15/20 cm
kiszerelés
tálcás
1.450 Ft
Cikkszám: N4266-01
Vonalkód: 1000000005677
Elérhetőség: Nincs készleten

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)


Termés: Kisebb fejet képező, vékony káposztalevelek


Termés beltartalma és íze, felhasználása: Kevésbé tömött, hosszúkás, csúcsos fejet képesznek a levelei. A levelei élénkzöldek, vékonyak, főzékskor gyorsan puhulnak, ízletesek, édeskések. Magas biológiai értékű, de alacsony energiatartalmú zöldségféle. Levesekbe, egytálételekbe, főzeléknövényként, vagy akár friss zöldségsalátákba is felhasználható. Vékony, kevésbé kötött szövetei miatt könnyen emészthető. Rövid ideig tárolható.     


Érési idő: nyár közepétől.  


Igény: vízigényes, tápanyagigényes


Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű <

Jellemzők

zöldség fajták káposztafélék
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés kisebb fejet képező, vékony káposztalevelek
termés beltartalma és íze, felhasználása:kevésbé tömött, hosszúkás, csúcsos fejet képesznek a levelei a levelei élénkzöldek, vékonyak, főzékskor gyorsan puhulnak, ízletesek, édeskések magas biológiai értékű, de alacsony energiatartalmú zöldségféle levesekbe, egytálételekbe, főzeléknövényként, vagy akár friss zöldségsalátákba is felhasználható vékony, kevésbé kötött szövetei miatt könnyen emészthető rövid ideig tárolható érési idő:nyár közepétől
igény vízigényes, tápanyagigényesgondozása:rendszeres gondozást igényel a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és komposzt vagy szárított marhatrágya keveréket a palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók