Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyümölcstermők

Talán nincs is annál jobb érzés, mikor a családunkat és a barátainkat a saját egészséges gyümölcstermőink gyümölcseivel kínálhatjuk meg. Kínálatunkban éppen emiatt nagyon szép számban találhatod meg a különféle gyümölcsfákat és bogyós gyümölcsűeket.

Gyümölcstermő fáink között a törpe, kis, közepes és nagy termetű alma, birsalma, cseresznye, datolya, dió, eperfa, füge, kajszibarack, körte, mandula, meggy, mogyoró, naspolya, nektarin, őszibarack, szamóca, szelídgesztenye és szilva fajták közül te is könnyedén megtalálod a kedvenceidet.

Ha pedig inkább a bogyós gyümölcsöket választanád, akkor nézz szét ebben a gyümölcstermő kategóriában is: válogass az áfonyák, a berkenyék, a bodzák, az egresek, a fanyarkák, a málnák, a szamócák, a galagonyák, a goji bogyók, a gránátalmák, a homoktövisek, a josták, a mézbogyók, a kiwik, a ribizlik, a som és szederbokrok és az illatos szőlők közül!

Ezeket az izgalmas gyümölcstermőket bátran ültetheted a kertedbe, balkonodra, de a törpe növésűeket még akár erkélyedre is. Ismerd meg kerted sajátosságait, a talaj tulajdonságait, a naposabb és árnyékosabb helyeket és használd ki ezeket a tulajdonságokat, mikor gyümölcstermőink között válogatsz!

Egzotikus fajtáink között olyan gyümölcstermőket találsz, amik az itthoni környezeti viszonyok mellett is nagyon dús termésükkel örvendeztetnek meg téged és a családod. Gyümölcstermőink között ráadásul szép számmal vannak jelen az önporzó fajták is.

Ültetésükkel és gondozásukkal kapcsolatban pedig fordulj hozzánk bizalommal, nagyon szívesen segítünk.