Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uborka balkon palánta - Cucumis sativus 'Patio Snacker' K12cm

választék
15/20cm
kiszerelés
K12cm
1.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N8943-01
Vonalkód: N8943-01
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

Termés: A termések 15-20 cm hosszúak, 4-5 cm szélesek.

Termés beltartalma és íze, felhasználása: A termés jó ízű, ropogós jellegű hús, a héja nem keserű. Magas hozama miatt folyton szedhető. Felhasználható friss fogyasztásra, salátákba vagy zöldséglevekbe.

Ültetés idő: májusban ültethető balkon ládába. Fontos, hogy támrendszert helyezzünk el a ládába, hogy a növény erre tudjon felkúszni.

Érési idő: július közepétől.

Igény: fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

zöldség fajták tökfélék
változat Patio Snacker
Palánta 5-10 cm. (évszaktól függően)
Termés A termések 15-20 cm hosszúak, 4-5 cm szélesek.
Termés beltartalma és íze, felhasználása A termés jó ízű, ropogós jellegű hús, a héja nem keserű. Magas hozama miatt folyton szedhető. Felhasználható friss fogyasztásra, salátákba vagy zöldséglevekbe.
Ültetés idő májusban ültethető balkon ládába. Fontos, hogy támrendszert helyezzünk el a ládába, hogy a növény erre tudjon felkúszni.
Érési idő július közepétől.
Igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
Gondozása Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Kapcsolódó videók