Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dísznövények

Elegáns, színes és izgalmas dísznövényeink közül te is könnyedén megtalálod kerted legújabb büszkeségeit. Válogass bátran a megbízható örökzöldek, az izgalmas díszcserjék, a gyönyörű díszfák és díszfüvek, az évelők és az egynyári növények, a varázslatos vízinövények, a kiemelt minőségű fűmagok, a kedvenc virághagymák és a különleges mediterrán növények széles választékából!

Dísznövényeinket megbízható forrásból, egészségesen szállítjuk hozzád, így te is biztos lehetsz abban, hogy hosszú évekig csodálhatod majd őket kertedben.

Ha már megismerted kerted, balkonod sajátosságait, a talaj minőségét és összetételét, el is kezdheted a tervezést. Válassz árnyékot adó fajtákat oda, ahol egy kis hűvösre van szükséged és ültess a védelmükbe árnyéktűrő és árnyékot kedvelő dísznövény fajtákat! Naposabb helyekre pedig válaszd azokat a dísznövényeket, amiket még szebbé varázsol a napfény.

Különféle fűmagjaink egészséges, dús alapot adnak kertednek, díszcserjéink takarást, díszfáink árnyékot és gyönyörű virágos dísznövényeink, virághagymáink színt és vidámságot visznek a kertedbe. Dobd fel a kerti patakod és tavacskád izgalmas vízinövényeinkkel! Örökzöldjeinkben pedig egész évben megbízhatsz, hiszen télen-nyáron elegáns díszei lesznek kertednek, mindig egy kis melegséget hozva a mindennapjaidba.

Nézz szét dísznövényeink széles választékában és találd meg a kertedhez leginkább illő fajtákat! Ültetésükkel és gondozásukkal kapcsolatban pedig fordulj hozzánk bizalommal, nagyon szívesen segítünk.