Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukkini sárga palánta - Cucurbita pepo giromontia 'Duch Sebring' K12cm

választék
15/20cm
kiszerelés
K12cm
1.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N3956-01
Vonalkód: 1000000001624
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

 

Termés: Élénk sárga színű kabaktermés.

 

Termés beltartalma és íze, felhasználása: Keskeny,  henger alakú, élénk sárga színű, kissé fényes, sima felületű. Húsa fehér  jó ízű, könnyen szeletelhető. Sokat és kitartóan terem. A szedési méretet a felhasználási cél is befolyásolja. A kisebb, teljesen zsenge terméseket  salátákba, a méretesebbeket főzelék, krémlevesek, zöldségköretek, rántott zöldség készítésére, savanyításra használhatjuk.   

 

Érési idő: nyár közepétől akár fagyokig.  

 

Igény: fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

 

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

zöldség fajták tökfélék
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés élénk sárga színű kabaktermés
termés beltartalma és íze, felhasználása keskeny, henger alakú, élénk sárga színű, kissé fényes, sima felületű húsa fehér jó ízű, könnyen szeletelhető sokat és kitartóan terem a szedési méretet a felhasználási cél is befolyásolja a kisebb, teljesen zsenge terméseket salátákba, a méretesebbeket főzelék, krémlevesek, zöldségköretek, rántott zöldség készítésére, savanyításra használhatjuk
érési idő nyár közepétől akár fagyokig
igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
gondozása rendszeres gondozást igényel, a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat. A palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók