Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Padlizsán csíkos palánta - Solanum melongena 'Rania F1' K12cm

választék
20/30cm
kiszerelés
K12cm
1.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N3926-01
Vonalkód: 1000000004779
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

Termés: Bordós-lila-fehér csíkos tojásgyümölcs.

Termés beltartalma és íze, felhasználása:Közepes méretű, különleges megjelenésű, bordós-lila-fehér csíkos, fényes, sima felületű, termések, melyek csak a teljes érettség elérése után ízletesek. Kitűnő előétel, saláta, kirántva vagy palacsinta tésztában megforgatva, padlizsánkrémként vagy szendvicskrémek részeként, ill köretként is kiváló.   

Érési idő: nyár közepétől.  

Igény: fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

zöldség fajták egyéb zöldségfélék
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés bordós-lila-fehér csíkos tojásgyümölcs
termés beltartalma és íze, felhasználása közepes méretű, különleges megjelenésű, bordós-lila-fehér csíkos, fényes, sima felületű, termések, melyek csak a teljes érettség elérése után ízletesek kitűnő előétel, saláta, kirántva vagy palacsinta tésztában megforgatva, padlizsánkrémként vagy szendvicskrémek részeként, ill. köretként is kiváló
érési idő nyár közepétől
igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
gondozása rendszeres gondozást igényel, a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat. A palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók