Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uborka konzerv palánta - Cucumis sativus 'Restina' K12cm

választék
30/40cm
kiszerelés
K12cm
1.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N4742-01
Vonalkód: 1000000006551
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

 

Termés: Sötétzöld színű kabaktermés.

 

Termés beltartalma és íze, felhasználása: Sötétzöld színű, kissé fényes, sima felületű, jó ízű. Gombás betegségeknek jól ellenáll, sokat és kitartóan terem.  A szedési méretet a felhasználási cél is befolyásolja. A kisebb terméseket csemege uborka, a méretesebbeket kovászos uborka készítésére használhatjuk. Egyéb savanyúságok, friss saláták készítésére is kiváló.   

 

Érési idő: nyár közepétől.  

 

Igény: fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

 

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

zöldség fajták tökfélék
változat Restina
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés sötétzöld színű kabaktermés
termés beltartalma és íze, felhasználása sötétzöld színű, kissé fényes, sima felületű, jó ízű, gombás betegségeknek jól ellenáll, sokat és kitartóan terem a szedési méretet a felhasználási cél is befolyásolja a kisebb terméseket csemege uborka, a méretesebbeket kovászos uborka készítésére használhatjuk egyéb savanyúságok, friss saláták készítésére is kiváló
érési idő nyár közepétől
igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
gondozása rendszeres gondozást igényel, a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat. A palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók