Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szőlő magnélküli csemege kék (konténeres) - Vitis vinifera 'Vénusz' 20/30cm K2l

választék
20/30cm
kiszerelés
K2l
4.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N12039-02
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Alak: erős növekedésű

Magasság: 20/30 cm, kifejlett magassága: 2-3 m

Termés érési idő: augusztus közepe-vége

Termés: nagy közepesen tömött fürtű, középnagy gömbölyded bogyójú, sötétkék színű, vékony héjú, ropogós húsú, lédús, magnélküli, kiváló édes ízű, aszalásra alkalmas. Repedésre-rothadásra nem hajlamos.

Igény: napos, meleg hely, talaj iránt nem igényes, viszonylag fagytűrő

Ültetési idő: A cserepes kiszerelésű bogyós gyümölcsűek egész évben telepíthetőek, megfelelő öntözés mellett, kivéve a téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén. A szabadgyökerű bogyós gyümölcsűek október végétől telepíthetőek a tartós nappali és éjszakai fagyokig, majd kora tavasztól rügyfakadásig. 

Gondozása: Az ültetéshez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk bogyós növényeknek is megfelelő BIO szerves tápoldatot vagy műtrágyát.

A frissen telepített növények esetében, fontos a tavasztól késő őszig tartó időszakban - kiemelten a meleg időszakokban - a napi szintű, bőséges mennyiségű, rendszeres öntözés. Téli hónapokban, aszályos (csapadékmentes), enyhe hőmérséklet esetén, szintén fontos az öntözés, melynek mennyisége nem az adott naptári hónaptól függ, hanem az időjárástól.

Az általunk forgalmazott bogyós gyümölcsűek, szakmailag elismert magyar termesztők növényei.

Kapcsolódó videók