Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szőlő csemege, kék (szabadgyökerű) - Vitis vinifera 'Moldova' 20/30 cm

1.950 Ft
Cikkszám: N3696-01
Vonalkód: N3696-01

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Alak: erős növekedésű, futó habitusú

Magasság: 20/30 cm, kifejlett magassága: 2-3 m

Termés érési idő: október eleje

Termés: közepes laza fürtű, közepes kerekded bogyójú, sötétkék színű, vastag héjú, ropogós húsú, lédús, semleges ízű. Fagytűrő, gombás betegségeknek ellenálló

Igény: napos, meleg hely

Ültetési idő: A cserepes kiszerelésű bogyós gyümölcsűek egész évben telepíthetőek, megfelelő öntözés mellett, kivéve a téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén. A szabadgyökerű bogyós gyümölcsűek október végétől telepíthetőek a tartós nappali és éjszakai fagyokig, majd kora tavasztól rügyfakadásig. 

Gondozása: Az ültetéshez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk bogyós növényeknek is megfelelő BIO szerves tápoldatot vagy műtrágyát.

A frissen telepített növények esetében, fontos a tavasztól késő őszig tartó időszakban - kiemelten a meleg időszakokban - a napi szintű, bőséges mennyiségű, rendszeres öntözés. Téli hónapokban, aszályos (csapadékmentes), enyhe hőmérséklet esetén, szintén fontos az öntözés, melynek mennyisége nem az adott naptári hónaptól függ, hanem az időjárástól.

Az általunk forgalmazott bogyós gyümölcsűek, szakmailag elismert magyar termesztők növényei.

Kapcsolódó videók