Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyáriorgona lila - Buddleja davidii 'Gulliver' 40/60cm K4l

választék
40/60cm
kiszerelés
K4l
5.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N9846-01
Vonalkód: N9846-01
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Alak: felálló szárú, lombhullató cserje

Magasság: 40-60 cm (évszaktól függően) kifejlett magasság: 2-3 m

Levél: széles lándzsásak, méreg zöldek, kissé molyhosak.

Virág: aprók, kékeslilák, illatosak, a hajtások végén nyíló fürtökbe tömörülnek. Nektárja vonzza a méheket és a pillangókat. VII-X hónapban virágzik.

Igény: napos, meleg hely, tápdús talaj

Ültetési idő: A cserepes kiszerelésű díszcserjék egész évben telepíthetőek, megfelelő öntözés mellett. (Kivéve a téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén.

A növény elérhetősége a virágzása és a készlet függvényében változik.

A cserjék nagyobb része ősszel lombját hullajtja, lombhullató, a növény kopasszá válik. Ez a lombtalan állapot kihajtástól függően akár májusig is húzódhat. A lombhullási időszakban rendelt növények esetében a csomagból kibontott növény levelei hullanak, ez a növény minőségét és eredését nem befolyásolja. Az örökzöld lombhullató cserjék, melyek lombban telelnek át, tavasszal cserélik lombjukat. Ezek a növények tavasszal, kihajtáskor az előző évi leveleiket hullajtják. A cserjéket a szakmának megfelelő gondozás szerint évente akár többször is metszük. Így a növény mérete változik a metszéseknek megfelelően. A cserjék virágzási ideje változó, a virágzást követően az elvirágzott részeket a szakszerű gondozás részeként eltávolítjuk. Ezen növényeket már megmetszve csomagoljuk.

Tovább: <

Jellemzők

változat Gulliver
alak felálló szárú, lombhullató cserje
magasság 30-40 cm (évszaktól függően)
kifejlett magasság 2-3 m
levél széles lándzsásak, világos zöldek, kissé molyhosak
virág aprók, rózsaszínűek, illatosak, a hajtások végén nyíló fürtökbe tömörülnek nektárja vonzza a méheket és a pillangókat vii-x hónapban virágzik
igény napos, meleg hely, tápdús talaj
ültetési idő a cserepes kiszerelésű díszcserjék egész évben telepíthetőek, megfelelő öntözés mellett (kivéve a téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók