Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Coragen 20 SC 2,5 ml ampullás

4.690 Ft

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: N30001-1
Vonalkód: 5999000321985
Számos kultúrában felhasználható, egyedülállóan hatékony rovarölő szer. Gyors hatású és nagyon alacsony dózisban hatékony a kultúrnövényeken károsító legfontosabb rágó kártevők ellen. A Coragen® a jelenlegi rovarölő szerekhez képest magasabb biológiai hatékonysággal rendelkezik molykártevők ellen.

Leírás

Számos kultúrában felhasználható, egyedülállóan hatékony rovarölő szer. Gyors hatású és nagyon alacsony dózisban hatékony a kultúrnövényeken károsító legfontosabb rágó kártevők ellen. A Coragen® a jelenlegi rovarölő szerekhez képest magasabb biológiai hatékonysággal rendelkezik molykártevők ellen.

A Coragen® könnyen kezelhető és jól keverhető más készítményekkel is a jelenleg rendelkezésre álló vizsgálatok eredményei szerint. Kiválóan irtja a célkártevőket, de ugyanakkor minimális hatása van a hasznos rovarokra, ezért megfelelően használva tökéletesen megfelel az úgynevezett IPM technológiákban való alkalmazásnak is. A nagyon alacsony toxicitásnak köszönhetően (emlősök) a permetlé beszáradása után azonnal folytatható a kézi munka az ültetvényekben. A készítmény kontakt, felszívódó és gyomorméreg. Felszívódó hatásmechanizmusa alapján a lárvák táplálkozását gátolja, és tojásölő hatással is rendelkezik. A kezelt petékből és tojásokból a lárva nem képes kikelni, a kelés pillanatában a hatóanyaggal érintkező lárvák néhány óra múlva elpusztulnak.

Tünetek: Paralízis, táplálkozásgátlás, teljes pusztulás. A tünetek: bénultság és táplálkozásgátlás néhány órával a kezelés után jelentkeznek, a teljes pusztulás 2-4 nappal a kezelés után megtörténik. A Coragen használatából származó előnyök: - Eddig nem ismert, új hatásmód, ami segítség a reszisztencia kialakulása ellen. - Hosszú tartamhatás, hosszan tartó védelem a molykártevők ellen. - Azonnali táplálkozás leállítás, így nincs kártétel. - Széles hatásspektrum, sok kultúrában felhasználható. -Alacsony toxicitás, alacsony kockázat a felhasználóra és a fogyasztókra nézve.   

Engedélyezett kultúrák: alma, burgonya, kukorica (vetőmag és takarmány), kukorica (csemege), körte, birs, naspolya, szőlő (bor, csemege). Károsítók: Almában: almamoly, sodrómolyok, aknázó molyok. Burgonyában: burgonyabogár. Kukoricában, csemege kukoricában: gyapottok-bagolylepke, kukoricamoly. Körtében, birsben, naspolyában: almamoly, körtemoly, sodrómolyok, aknázómolyok. Szőlőben: szőlőmolyok. Alkalmazás: KultúraKárosítóDózisÉ.V.I.almaaknázómolyok0,16-0,2 l/ha14almaalmamoly, sodrómolyok0,125-0,2 l/ha14burgonyaburgonyabogár50-60 ml/ha28körte, birs, naspolyaaknázómolyok0,16-0,2 l/ha14körte, birs, naspolyaalmamoly, körtemoly, sodrómolyok0,125-0,2 l/ha14kukorica (csemege)kukoricamoly, gyapottok-bagolylepke0,125-0,15 l/ha10kukorica (vetőmag)kukoricamoly, gyapottok-bagolylepke0,1-0,125 l/ha14szőlő (bor), szőlő (csemege)szőlőmolyok0,15-0,175 l/ha30

Gyártó:DuPont

Kategória:Rovarölő szerTömeg:2,5ml

Forgalmazási kategóriaIII

A termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt kérjük olvassa el a termék használati utasítást!

Kapcsolódó videók