Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paprika édes palánta - Capsicum annuum 'Csángó F1' K10,5cm

választék
10/20cm
kiszerelés
K10,5cm
1.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N3915-01
Vonalkód: 1000000001600
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

 

Termés: Nagy méretű (15-20 cm) kápia típusú édes paprika  

 

Termés beltartalma és íze, felhasználása: Éretten sötétpiros, de már sötétzölden, teljes érettség előtt is fogyaszthatóak. Éretten kimondottan édesek, jó ízűek, húsuk vastag. Friss fogyasztásra, sütésre-grillezésre, lecsó, szendvicskrémek (ajvár, zakuszka) készítésére is kiválóan alkalmasak. Jó stressztűrő, kötöttebb talajon is biztonságosan terem. 

 

Érési idő: július végétől  (időjárástól függően)

 

Igény:  fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

 

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

termés íze édes
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés nagy méretű (15-20 cm) kápia típusú édes paprika
termés beltartalma és íze, felhasználása éretten sötétpiros, de már sötétzölden, teljes érettség előtt is fogyaszthatóak éretten kimondottan édesek, jó ízűek, húsuk vastag friss fogyasztásra, sütésre-grillezésre, lecsó, szendvicskrémek (ajvár, zakuszka) készítésére is kiválóan alkalmasak jó stressztűrő, kötöttebb talajon is biztonságosan terem
érési idő július végétől (időjárástól függően)
igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
gondozása rendszeres gondozást igényel, a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat. A palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók