Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioREMIQ természetes növénykondícionáló készítmény 1l

térfogat (l)
1 l
3.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N1000628-01
Vonalkód: 5999861522088
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Kizárólag környezettudatos, zöld-, illetve önfenntartó gazdálkodást elősegítő termék.

A BIOREMIQ™ egy természetes alapanyagú növénykondicionáló készítmény, növénytápoldat és baktériumtrágya. Rendszeres használata fokozza a növények ellenálló képességét és elősegíti a talajélet helyreállítását. Mindenféle növényi kultúrában alkalmazható, a termesztés minden ciklusában. Serkenti a növekedést, növeli a szárazságtűrő és különböző kórokozókkal szembeni ellenállóképességet.

A talajtrágyázásra és permetezésre egyaránt használható BIOREMIQ™ jelentősen csökkenti az időjárási tényezők kedvezőtlen hatásait, a növénybetegségek és kártevők (pl. különböző baktériumok, gombák, rovarok, fonálférgek) által okozott károkat.

A BIOREMIQ™ alapanyagául szolgáló gilisztahumusz nagy mennyiségben tartalmaz makro- és mikroelemeket, nyomelemeket, vitaminokat, természetes enzimeket és hormonokat, melyek hozzájárulnak a növények egészséges fejlődéséhez. Pozitívan befolyásolja a termés beltartalmi érteket, javítja a termés minőségét és mennyiségét, valamint kedvezően befolyásolja szállíthatóságát és eltarthatóságát.

Kemikáliáktól mentes, környezetbarát 2 az 1-ben növénykondicionáló és talajjavító baktérium-kultúra, amely fokozza a növények ellenállóképeségét, helyreállítja a talaj szerkezetét, kémiai összetételét, és pozitív hatással van a növények fiziológiai folyamataira.

A BIOREMIQTM legfőbb jellemzői:

  • GMO- és vegyszermentes
  • Biogazdálkodásban is használható
  • Meglévő technológiába beilleszthető
  • Felhasználása gazdaságos
  • Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap

100% TERMÉSZETES, HAZAI FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ ÉS TALAJREGENERÁLÓ KÉSZÍTMÉNY szántóföldi, kertészeti kultúrák, gyümölcs, zöldség, fűfélék, balkon- és szobanövények gondozására.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók