Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaflóra tápoldat szőlő 1liter

térfogat (l)
1 l
2.690 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N2288-1
Vonalkód: 5997372518101
Elérhetőség: Személyesen átvehető
A konyhakertben és fóliában sokoldalúan használható tápoldat. A növények egészséges fejlődéséhez minden tápanyagot tartalmaz, így biztosítja a növény erős szárát és dús termését. Az erőteljesebb növény több és egészségesebb termést hoz, élettevékenysége felgyorsul. Egy jól kifejlett, erős növény az időjárás viszontagságait jobban viseli. A fagy, jégverés és viharok okozta károk fellépése után gyors regenerálódást biztosíthat. A Vitaflóra Eper és zöldség tápoldattal kezelt növény egészségesebb és erőteljesebb, ezért nagyobb szemű, nagyobb mennyiségű és jobb minőségű termést hoz. A tápoldat gazdaságos termésnövelő, minőségjavító, fokozza a növények ellenállóképességét, használatával csökkenthető a vegyszerfelhasználás.

Leírás

Felhasználás: Szőlő eredményes tápanyag utánpótlásához kifejlesztett termék. Csemege-, bor és kettős hasznosítású fajták tápoldatozásához is ajánlott. 

 

Adagolás: Öntözéssel, csepegtető-öntözéssel: 5-6 dl tápoldatot 100 liter öntözővízbe vagy permetezéssel levéltrágyaként 5-6 dl tápoldat 50 liter permetbe virágzásig kéthetente majd hetente.

Kapcsolódó videók