Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Padlizsán palánta - Solanum melongena 'Bonica' K10,5cm

választék
20/30cm
kiszerelés
K10,5cm
1.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N6500-01
Vonalkód: N6500-01
Elérhetőség: Nincs készleten, kérj értesítést

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Palánta: 5-10 cm. (évszaktól függően)

Termés: Sötétlila színű tojásgyümölcs.

Termés beltartalma és íze, felhasználása: Sötétlila színű, fényes, sima felületű, termések, melyek csak a teljes érettség elérése után ízletesek. Kitűnő előétel, saláta, kirántva vagy palacsinta tésztában megforgatva, padlizsánkrémként vagy szendvicskrémek részeként, ill köretként is kiváló.   

Érési idő: nyár közepétől.  

Igény: fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes

Gondozása: Rendszeres gondozást igényel. A palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát.  Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat.

Jellemzők

zöldség fajták egyéb zöldségfélék
változat Bonica
palánta 5-10 cm (évszaktól függően)
termés sötétlila színű tojásgyümölcs
termés beltartalma és íze, felhasználása sötétlila színű, fényes, sima felületű, termések, melyek csak a teljes érettség elérése után ízletesek kitűnő előétel, saláta, kirántva vagy palacsinta tésztában megforgatva, padlizsánkrémként vagy szendvicskrémek részeként, ill köretként is kiváló
érési idő nyár közepétől
igény fényigényes, vízigényes, tápanyagigényes
gondozása rendszeres gondozást igényel, a palánta elültetéséhez használjunk jó minőségű virágföldet és szerves trágyát. Az egészséges fejlődés és bőséges termés érdekében használjunk zöldségeknek speciálisan kifejlesztett tápoldatot, műtrágyát vagy szerves táp granulátumokat. A palántákat rendszeresen öntözzük, talajukat tartsuk lazán (kapálás)

Kapcsolódó videók