Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik - Borhy Kertészet főoldal
Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik - Borhy Kertészet főoldal
Borhy Kertészet - Budapest

VITAMINDÚS BOGYÓS GYÜMÖLCSŰEK

Kezdőoldal | A megrendelés menete

A megrendelés menete

                                                                                           

  1. ÉRDEKLŐDÉS, ÁRAJÁNLATKÉRÉS:

 


​CSOMAGKÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK ÁTMENETI IDEIG SZÜNETEL, WEBSHOPFEJLESZTÉS MIATT! 
 

Felhívjuk figyelmét, hogy honlapunk az egész évben előforduló növényeket és termékeket tartalmazza, melyek készlete napi szinten változik. Telefonon vagy e-mailen történő megkeresését követően tudunk tájékoztatást adni az adott készletünkről. 

  1. ÁRAJÁNLATUNK MEGKÜLDÉSE  

Érdeklődését vagy árajánlatkérését követően keresni fogjuk az Ön által megadott elérhetőségek egyikén. A termékek egyezetése történhet a gyorsabb ügyintézés érdekében telefonon is, mikor pontos készletinformációt adunk és esetenként javasolhatunk helyettesítő terméket is. Az egyeztetést követően ajánlatunkat e-mailen keresztül küldjük meg, csatolva hatályos Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

 

 

  1. A MEGRENDELÉS LEADÁSA:

Ajánlatunk alapján megrendelését a -----e-mail címre küldje el részünkre, az alábbi adatok pontos megadásával:

 

Megrendelő adatai:

       Név:

      Telefonszám:

E- mailcím:

Szállítási cím:

Számlázási cím:

Adószám: (cégek esetében)

Megrendelt termék neve, mérete, kiszerelése (cserepes, földlabdás, szabadgyökerű), db száma.

A megrendelés leadásával hatályos ÁSZF –ünkben foglaltakat Megrendelő elfogadja.

 

  1. A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA:

 

Ezt követően az egyeztetett megrendelésről visszaigazoló e- mailt küldünk 72 órán belül.

A tavaszi szezon alatt (március 1 –május 31) nem garantáljuk a 72 órán belüli visszaigazolásunkat. Visszaigazolásunk tartalmazza a megrendelt termék/ek nevét, méretét, adatait, db-számát illetve a kiszállított csomag súlyának megfelelő kiszállítási díját illetve a várható csomagfeladási és kézbesítési időpontot.Továbbá tartalmazza az Ön által megadott elérhetőségeit, melyek a következőek: Név, telefon, e- mailcím, szállítási cím, számlázási cím, adószám (cégek esetében).

 

Előfordulhat a házhozszállítás időjárásbeli akadályozása (pl. hőség, erős fagy és egyéb ellehetetlenítő körülmény), mely az élő áru (növény) csomagküldését akadályozza. Ez esetben egyeztetünk Önnel egy másik, későbbi kiszállítási dátumról.

 

 

 

  1. A CSOMAG FELADÁSA: Csomagküldő szolgáltatással megrendelt növényeket ill. termékeket heti egy alkalommal, rendszerint szerdai napokon adjuk át futárszolgálatunknak. Az átadás napján az MPL e-mailben értesíti, hogy csomagjának rögzítése megtörtént a logisztikai rendszerben. Az e-mailben található a csomagjának azonosító kódja, mely alapján, nyomon követheti a Magyar Posta Zrt. honlapján. Csomagküldő partnerünk csomagjainkat élő növényként szállítja. A megrendelt növények válogatásánál a mi szempontunk, hogy azt válasszuk ki, amit magunknak is választanánk. A növények csomagolása, méretüktől, habitusoktól, fejlődési állapotuktól (törékeny, virágos) és évszakoktól eltérő lehet. Csomagolásnál fontos szempont, hogy a növények ne sérüljenek, és ne száradjanak ki. Élőáru csomagjaink 24 órán belül megérkeznek Önhöz.  A 24 óra alatt a növény – a csomagolást közvetlen megelőzően történő alapos öntözésünknek köszönhetően - nem szárad ki.

 

  1. A CSOMAG ÁTVÉTELE: Csomagját a feladást követően 1 munkanapon belül, rendszerint csütörtöki napokon az Ön által megadott címen veheti kézhez. Az MPL e-mailben értesíti csomagja érkezéséről, kérjük figyelje az értesítést. A futár kétszeri kézbesítési kísérletet tesz, amennyiben az első alkalommal küldeményét nem tudta átvenni, a következő vagy Önnel egyeztetett munkanapon ismételten megkísérli a küldemény kézbesítését. Akadályoztatása esetén kérjük jelezze, ha szeretné, hogy más meghatalmazott személy vegye át csomagját. Ebben az esetben kérjük a meghatalmazott adatainak is megküldését.

 

Felhívjuk figyelmét! A postázásra kerülő növény, sérülékeny élő és romlandó áru! Kérjük a jelzett kézbesítési napon gondoskodjon a növény átvételéről! Az átvételt követően minél előbb öntözze meg a növényt! Át nem vett növénycsomagok esetén a küldött növény 1 napon túl kiszáradhat, elpusztulhat!

Felhívjuk figyelmét, hogy honlapunk az egész évben előforduló növényeket és termékeket tartalmazza, melyek készlete napi szinten változik. Telefonon vagy e-mailen történő megkeresését követően tudunk tájékoztatást adni az adott készletükről.  

 

 

 

 

Borhykert - Kertészet, kertépítés Budapesten


BORHY KERTÉSZET

Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik.
1152 Budapest, Régi Fóti út 77., email: info@borhykert.hu