Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karate Zeon 5CS 2,5ml rovarölő szer

térfogat (ml)
2 ml
1.690 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: N8820-1
Vonalkód: 5999539907612
Elérhetőség: Személyesen átvehető
Rovarölő szer, széles hatásspektrumú, az adott növénykultúrában való felhasználhatóság a csomagoláson található, a biztonsági előírásokat minden esetben tartsa be.

Leírás

A jól ismert piretroid speciális Zeon formulációban a hosszabb tartamhatás, az erősebb tapadás érdekében.


Rovarölő szer, széles hatásspektrumú, az adott növénykultúrában való felhasználhatóság a csomagoláson található, a biztonsági előírásokat minden esetben tartsa be.


Eltarthatóság: 3 év


Forgalmazási kategória: III


Megjegyzések:  • Virágzó kultúrákban vagy mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén, illetve ha a területet bármely okból a méhek látogatják, kizárólag méhkímélő technológiával juttatható ki.  Ilyenkor a védekezés csak a méhek repülési időszakának befejezését követően, legkorábban a csillagászati naplemente előtt egy órával kezdhető meg. A kezelést 23 óráig be kell fejezni, illetve 23 órától a következő nap alkonyatáig szüneteltetni kell.

  • Az okiratban a kijuttatáshoz feltüntetett vízmennyiségek javasolt értékek. A kijuttatás során a permetlé mennyiségét a kezelendő növényállomány fejlettségétől, lombfelületétől és művelésmódjától, valamint az alkalmazott géptípustól függően kell megválasztani. A rejtett életmódú rovarok ellen (a kezelés jobb hatékonysága érdekében) kisebb cseppméret ajánlott. Elhúzódó lárvakelés, vagy erős fertőzés esetén a szükséges ismételt védekezésre más hatóanyagcsoportba tartozó szert célszerű használni.Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást! 

Jellemzők

kártevő rovar
kiszerelés ampulla

Kapcsolódó videók