Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Full 5 CS 5ml amp.

térfogat (ml)
5 ml
2.290 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: N6320-1
Vonalkód: 5999000317834
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Rovarölő hatású, szélesspektumú az adott növénykultúrában való felhasználhatóság a csomagoláson található, a biztonsági előírásokat minden esetben tartsa be. A korábbi formulációkkal szemben hosszabb hatástartamú, kiváló esőállóságú, a környezetet és a felhasználót jobban kímélő rovarölő szer.A kártevők betelepedését fénycsapda, sárgatál, sárga ragacslap, szexferomon csapda segítségével lehet figyelemmel kísérni. Viaszos levélfelületű növény esetében (káposzta, borsó) a permetléhez tapadásfokozó készítmény hozzáadása szükséges. A kezelések maximális száma cukorrépa, burgonya, lucerna növényekben 3, a többi kultúrában 2.

Leírás

Hatóanyagtartalom: 50 g/l lambda-cihalotrin

 

Hatóanyag család: piretroidok

 

Formuláció: CS (mikrokapszulás vizes szuszpenzió)

 

Környezeti besorolás: Vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes! Méhveszélyesség: mérsékelten kockázatos!

 

-         Virágzó kultúrákban vagy mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén, illetve ha a területet bármely okból a méhek látogatják, kizárólag méhkímélő technológiával juttatható ki.  Ilyenkor a védekezés csak a méhek repülési időszakának befejezését követően, legkorábban a csillagászati naplemente előtt egy órával kezdhető meg. A kezelést 23 óráig be kell fejezni, illetve 23 órától a következő nap alkonyatáig szüneteltetni kell.

 

-         Az okiratban a kijuttatáshoz feltüntetett vízmennyiségek javasolt értékek. A kijuttatás során a permetlé mennyiségét a kezelendő növényállomány fejlettségétől, lombfelületétől és művelésmódjától, valamint az alkalmazott géptípustól függően kell megválasztani. A rejtett életmódú rovarok ellen (a kezelés jobb hatékonysága érdekében) kisebb cseppméret ajánlott. Elhúzódó lárvakelés, vagy erős fertőzés esetén a szükséges ismételt védekezésre más hatóanyagcsoportba tartozó szert célszerű használni.

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Jellemzők

kiszerelés ampulla
súly (g) 5 g

Kapcsolódó videók