Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik - Borhy Kertészet főoldal
Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik - Borhy Kertészet főoldal
Borhy Kertészet - Budapest

VIRÁGZÓ SZÍNPOMPÁS ÉVELŐK .......

Kezdőoldal | Garanciális szabályzat

Garanciális szabályzat


Földlabdás, konténeres (cserepes) növényeinkre, mely élő áru, a vásárlástól számított 3 napig vállalunk eredési garanciát.

Garanciánk nem érvényes a telepített növény elégtelen öntözése, betegségek következtében történő pusztulása, talaj minőségi problémája esetén illetve szélsőséges időjárás okozta, napégés, jégverés, belvíz, nyári illetve téli aszály, fagykár, házi és vadállatok általi kár esetén.
 
Közintézményeknél, Társasházak esetében öntöző rendszer nélküli kertekben nem áll módunkban garanciát vállalni növényeinkre az esetleges hiányos öntőzések miatt, illetve csak az általunk telepített növényekért vállalunk garanciát. Közintézmények és Társasházak esetében az öntöző rendszerrel ellátott terület esetében is csak kizárólag az általunk telepített növényekért vállalunk garanciát, abban az esetben, ha a telepített öntözőrendszer a növények igényeinek megfelelően, és kifogástalanul működik! Amennyiben a növények pusztulását az öntözőrendszer meghibásodása okozta kiszáradás vagy a túlzott öntözés hatására a kialakuló pangó víz okozta ebben az esetben az általunk telepített növényekre sem áll módunkban garanciát vállalni.

Vitás kérdésekben a pusztulás okának meghatározására cégünknek jogában áll igazságügyi szakértő kirendelése, melynek költségét abban az esetben a panasztevő fizeti, ha a pusztulást nem a növény minőségbeli hiányosságai okozták a szakértői vélemény szerint.

Szabadgyökerű illetve akciós, leárazott növények esetében, illetve fűmaggal történő füvesítés esetén nem vállalunk garanciát.

Gyepszőnyeg termékünkre nem vállalunk garanciát. Kérjük szakember segítségét vegye igénybe, aki szakszerű lerakást és optimálisan kalibrált öntözőrendszert tud biztosítani. Ez esetben első osztályú gyepszőnyegünk megfelelően fog gyökeresedni és a kívánt látványt fogja nyújtani.

Kedves Vásárlóink a vásárolt növényeket, az ültetés alatt és után is rendszeresen, alaposan, napi szinten öntözze! Az öntözés érvényes aszályos téli hónapokban is.

Növényvédelemi és lemosó permetezések szükségek az örökzöldek és lombhullatók esetében is. Figyeljen a tápanyag utánpótlásra! Kérje szaktanácsunkat!

Kérjük kedves vásárlóinkat, a növények kiválasztásánál vegyék igénybe szakképzett kertészeink segítségét, kérjék ki tanácsukat és tartsák be azokat a szállításnál, ültetésnél, gondozásnál!

Amennyiben segítségünkre van  szüksége illetve szaktanácsot szeretne kérni kérjük hívja kertészetünket a 06/1-306-38-23 és (+36-30) 74-73-764-es, (+36-30) 24-86-186  telefonszámokon vagy írjon a info@borhykert.hu email címre és válaszolunk kérdéseire.

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.

Üdvözlettel:
Borhy Kertészet
www.borhykert.hu
 


vissza
Borhykert - Kertészet, kertépítés Budapesten


BORHY KERTÉSZET

Ahol a virágokat és a vásárlókat is szeretik.
1152 Budapest, Régi Fóti út 77., email: info@borhykert.hu