Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Boróka kúszó - Juniperus horizontalis 'Emerald Spreader' 40/60cm K2l

választék
40/60 cm
kiszerelés
K2l
3.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N100116-01
Vonalkód: N100116-01
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Leírás

Alak: talajtakaró, az ágak középen felfelé nőnek, majd oldalra hajolnak, egymásra fekszenek. Hajtásai az ágakon tollszerűen rendezettek.

Magasság: 40-60cm széles, kifejlett magasság 30cm és 180cm széles

Levél: Pikkelylevelei nyáron kékeszöldek, télen lilás árnyalatot kapnak.

Növekedés: Középerős növekedésű.

Igény: Napos, meleg, védett helyet kedvel. 

Felhasználás: Ideális talajtakaró, sziklakertekben kövekre kúszik, támfalakról, kőedényekből lelóg, de vázákban is jól használható.

Ültetési idő: A cserepes kiszerelésű örökzöldek egész évben telepíthetőek megfelelő öntözés mellett. (Kivéve a téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén.) Földlabdás kiszerelésű örökzöldek tavasszal és ősszel telepíthetőek. A szakmailag helyes időszakban kitermelt földlabdás növények, intenzív öntözés mellett, egész évben telepíthetőek. (Kivéve nyári hőségben és téli időszakban, tartós nappali és éjszakai fagyok esetén.)

A frissen telepített növények esetében, fontos a tavasztól késő őszig tartó időszakban - kiemelten a meleg időszakokban - a napi szintű, bőséges mennyiségű, rendszeres öntözés. Téli hónapokban, aszályos (csapadékmentes), enyhe hőmérséklet esetén, szintén fontos az öntözés, melynek mennyisége nem az adott naptári hónaptól függ, hanem az időjárástól.

Az általunk forgalmazott örökzöldek, szakmailag elismert magyar termesztők növényei.