Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barenbrug Resilient Blue Lawn fűmagkeverék - erős igénybevételt tűrő, ellenálló 1kg

súly (kg)
1 kg
4.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: N6969-05
Vonalkód: 8718911081415
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Leírás

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue®!

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Az ellenálló képesség nemcsak a szélsőséges időjárási viszonyok elviselését jelenti, hanem mindenekelőtt az ilyen körülmények utáni, gyors regenerációt is.

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat a Resilient Blue® erejében és a kívánt állapot helyreállásában. A Resilient Blue® az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Nagyfokú ellenállóság az erős igénybevétellel szemben

A Resilient Blue® a rendkívül erőteljes RPR® technológiát is alkalmazza. A RPR® (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, csomós típusú angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR®-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR® gyorsan csírázik és fejlődik. Az RPR® technológia és a Resilient Blue® technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!