Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bordóilé NEO SC 0,5l Bio gombaölő szer

térfogat (ml)
6.590 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: N634-1
Vonalkód: 5999507330817
Elérhetőség: Személyesen átvehető

Válogass személyesen vagy rendeld meg online, és vedd át kertészetünkben!

Leírás

Bordóilé NEO SC gombaölő szer

 

Folyékony, kontakt hatású gombaölő szer. Vizes szuszpenzió koncentrátum.

 

Hatóanyaga: 350 g/l Bordeaux-i keverék

 

Felhasználható: almatermésűekben, szőlőben, burgonyában, zöldségfélékben (paprika, paradicsom, uborka, zöldborsó, zöldbab) gombabetegségek ellen.

 

Előnyei

 

Ökológiai gazdálkodáshoz is ajánlott készítmény!

 

Egyéb

 

Felhasználási javaslat:

 

·         Almatermésű kultúrákban a tűzelhalás és a varasodás ellen a készítmény megelőző jelleggel rügyfakadástól a zöldbimbós állapot végéig 2-3 alkalommal javasolt kijuttatni. A kezeléseket 7-10 naponként nagy lémennyiséggel javasolt végrehajtani. A termés után a készítmény záró permetezésre ismét felhasználható a rézérzékenység és a perzselési veszély figyelembe vételével. A faiskolai alany-, csemete- és oltványkertekben a tűzelhalás elleni védekezéseket a fertőzési időszakot megelőzően kell elkezdeni. A fertőzési helyzet ismeretében a kezeléseket 7-14 naponként, 300-400 l/ha permetlé felhasználásával célszerű megismételni.

 

·         Szőlőben peronoszpóra ellen az előrejelzésre alapozva megelőző módon az első kezelést általában akkor kell elvégezni, amikor a hajtások átlagos hossza eléri a 20-25 cm-t. A kezeléseket a fertőzés alakulása szerint 7-14 naponként javasolt végrehajtani.

 

·         Burgonyában burgonyavész elleni permetezéseket az előrejelzés alapján megelőző jelleggel már a virágzás kezdetén célszerű elkezdeni, majd a fertőzési helyzettől függően 8-12 naponta célszerű megismételni.

 

·         Zöldségfélékben (paprika, paradicsom, uborka, zöldborsó, zöldbab) gombabetegségek (kivéve lisztharmat, szürkerothadás) és baktériumos betegségek ellen megelőző jelleggel, az előrejelzésre alapozva kell megkezdeni és a fertőzési helyzet alakulása szerint 2-3 alkalommal 7-14 naponként célszerű megismételni. Zöldborsó, zöldbab esetén tapadást fokozó szer használata javasolt!

 

A készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Jellemzők

kártevő gomba
kiszerelés (db) 1

Kapcsolódó videók